Vedella vs. Vaca vs. Bou: Quines Diferències Hi Ha ...

Featured image of   Vedella vs. Vaca vs. Bou: Quines Diferències Hi Ha ...

Jun 18, 2020 · Carn de Bou (Boví Major) La Carn de Bou està englobada dins de la categoria de Boví Major. La carn de Bou és dels mascles castrats de més de 48 mesos. Igual que la carn de vaca, la carn de bou no és tan tendre com la de la Vedella i té molt més greix i és més sucosa. Degut al seu major contingut de greix, és una carn apte per a la seva maduració en sec ( Dry …

Vedella vs. Vaca vs. Bou: Quines Diferencies Hi Ha?


La carn de Bovi inclou diversos tipus de carn que poden arribar a ser molt diferentes en quant al gust i a la seva tendresa: Vedella de llet, Vedella, Vaca o Bou son alguns dels noms mes utilitzats per referir-se a diferents tipus de carn de Bovi.

Veiem-ne les diferencies.

Carn de Vedella de Llet

La Carn de Vedella de llet es la carn dels animals que no han arribat a 8 mesos i que s'han alimentat amb llet materna exclusivament. Acostumen a tenir un color de carn clar o rosat.

La carn de vedella de llet es molt tendra i de gust suau. Es carn amb poc greix.

Carn de Vedella

La Carn de Vedella es la carn bovina, tant mascle com femella, entre els 8 i els 12 mesos. S'assembla molt a la carn de vedella de llet en quant al color, tendresa i gust. Es carn amb poc greix.

Carn de Vaca (Bovi Major)

La Carn de Vaca esta englobada dins de la categoria de Bovi Major. La Carn de Vaca es la de les femelles de mes de 48 mesos. Es una carn menys tendra, amb mes greix i molt mes sucosa.

Degut al seu major contingut de greix, es una carn apte per a la seva maduracio en sec (Dry Aging)

Carn de Bou (Bovi Major)

La Carn de Bou esta englobada dins de la categoria de Bovi Major. La carn de Bou es dels mascles castrats de mes de 48 mesos. Igual que la carn de vaca, la carn de bou no es tan tendre com la de la Vedella i te molt mes greix i es mes sucosa.

Degut al seu major contingut de greix, es una carn apte per a la seva maduracio en sec (Dry Aging)

Quines son les Peces de Carn mes Populars de Cada Categoria?

A la nostra boltiga online aquestes son les peces de carn mes populars de cada categoria.

Source: https://carnsvila.com/blogs/news/vedella-vs-vaca-vs-bou-quines-diferencies-hi-ha